Referenciák:

Kolumbán Erzsébet: Örvendek hogy itt lehetek ennél a cégnél. Minden korrekt és segítő kezet nyújt a főnökség.


Szatmári Rozália: Én 4 éve vagyok az Altenbetreuung 24 ben. Nagyon meg vagyok elégedve a szervezéssel úgy mint a munkával. Nagyon jó munkaközösség vagyunk. Összetartó csapat.

Madaras Zsofia: 6 éve dolgozom az Altenbetreuung 24 közvetítő cég által. Elégedett vagyok a közreműködéssel, komoly, megbízható cég, csak ajánlani tudom.

Demeter Erzsébet: 2019 július 1-tol dolgozok itt. Egy dolgot nagyon sajnálok, hogy nem hamarabb kerültem ide. Én nagyon ajánlom. Akik érdeklődnek a betegápólás iránt, minden nap egy kellemes élmeny és egy kihívás.

Miklós Renáta : 2018. eleje óta dolgozok az Altenbetreuungc24-nek, folyamatosan. Bejelentett, biztos munkahely és segítőkész szervezés. Jó munkatársak.

Varga Ilona: 2015-oktobertöl vagyok a cégnél, ez a második család akinél dolgozom. Mindjárt 5 éve megvagyok elégedve a céggel főnökséggel, ha segítségre szorultam mindig megoldottuk közösen. Én csak jót tudok mondani, köszönöm az Altenbetreuungnak és a vezetőségnek a szervezést mindenbe. Még a nehéz időkben is!!

Biro Mária: Az Altenbetreuung 24 Cégnél dolgozom 4 Éve! Az Évek alatt azt tapasztaltam hogy bár külföldön vállaltunk munkát de nem vagyunk egyedül! Bármilyen problémával ami a munkával kapcsolatos minden esetbe megoldást találunk! És ami még nekem nagyon tetszett első perctől hogy itt e Cégnél, minden hivatalos ami minden szempontból előny! Jó Szervezés a családokkal az utazással egyszóval mindig számithatunk a Cégre!! Köszönet a Kovács Családnak a faradthatatlan munkájukért!

Kertész Éva: Az Altenbetreuung 24 idősgondozói cégnél még 2016 tól dolgozom. Egy kedves kolléganőm segített benne, hogy rátaláljak! Szerintem nagyon jó a csapatszellem., sok meghitt barátság alakult ki a koleganőkkel és szerintem a cég munkaadóival egyaránt .Úgy velem bátran belevághattok, ha érdekel a külföldi munka. Szóval merészen tudom ajállani, hisz remek erdélyi ápolók végzik lelkiismeretesen a munkájukat a céggel karöltve. Ebben a nehéz helyzetben is sikerült átutazzunk dolgozni. A cég és koleganönk segitségével akik minden követ megmozgatva sikerült hogy elérjék az ezutàni biztos utazàst a Bálint utazási irodával karöltve. Személy szerinti véleményem az utazás remek, a koleganök közül már sok inkább barátnőnek nevezhető, és nem utolsó sorban segítökészek, támogatóak és viccesek. Szerintem összekovácsolódtunk ez a csapat mint egy nagy CSALÁD! Isten áldja és ovja minden tagját! Remek cég! További jó és eredményes munkát, szeretettel várunk mindenkit!

Ureche Veronika: Több mint 4 éve dolgozom az Altenbetreuung 24 közvetitő ügynökség által, tetszik a 4 hetes váltás, közel vagyunk a magyar határhoz, amiben kezdetektől megállapodtunk a cég betartotta, ha ápolóként szeretnél dolgozni Ausztriában, itt a helyed!

Hello! Kiss Rodica vagyok, idén lesz 5 éve, hogy az Altenbetreuung 24 cégnél dolgozom, minden elismerésem a cégvezetők nagyon segítőkészek mindenben, bármire szükségem volt - van számíthatam rájuk. Nagy gratula csak igy tovább.

Ibolya Bereczky: A sikeres munka érdekében német magyar nyelven beszélő közvetítő céget választottam közel hat éve! Köszönöm a kiváló együttműködést!

Kucsera Enikö: Szeptemberbe lesz 6 éve, hogy Ausztriába jöttem az Altenbetreuung24 közvetítésével, mivel számomra teljesen új helyzet volt. Sok segítséget jelentett hogy a cégre mindig számíthattam, így nem éreztem magam egyedül a nagyvilágban és fontos volt munkámmal adódó problémákat mindig meg tudtuk oldani, mert reájuk mindig lehetett számítani!

Veres Katalin: 2019 február óta dolgozok az Altenbetreuung  24 céggel, maximálisan elégedett vagyok, bármilyen segítségre volt szükségem mindig szívesen segített a cég!

György Mária Terézia: Jó napot kívánok.
Én 2018 óta dolgozok a cégnél, én személy szerint szeretek itt dolgozni szeretem amit csinálok, a cég segít a szerződéseket megcsinálják és az már nekem azért jó mert nem tudnék alkudozni sem pedig követelőzni, viszont szeretem a programot betartani még ha én is állítom be vagy ha már meg van akkor tiszteletben tartom, biztonságban érzem emiatt magam és a fizetésem miatt is így mindig időben a megegyezett összeggel tudok gazdálkodni ami a jövőre is kedvező, a szervezettséget is szeretem az utaztatással is és mindennel.
A személyes tapasztalatom.
Első cég ahol dolgozok mint idősgondozó örültem a lehetőségnek segítettek munkát találnom, igaz felőlem is nagyon sok kompromisszumot kellett megtennem de mindig minden megértés fejlődtem lelkileg szellemileg idegileg és anyagilag is és nyelvileg is, én mindenképpen szeretem a munkám.

Nagy Aranka: Mindjárt 6 éve vagyok a cégnél ,meg vagyok elégedve ,jó csapat vagyunk ,az adott szó áll !

Formagiu Csaba: A cég vezetősége mindenben segítőkészek megbízhatók,komolyak, és nem éreztetik velünk hogy ők főnökök,hanem csak annyit hogy egy csapat vagyunk és együtt kell dolgoznunk, és ez az erős szellemiség teszi sikeressé.

Farkas Gabriela: 4 éve dolgozom a cégnél , örvendek hogy itt vagyok, jó a szervezés és a közreműködés csak ajánlani tudom .