Referenciák:

Vîlcu Mária Terézia: Vîlcu Mária Terézia vagyok, Erdélyi Idősgondozó betegápoló az Altenbetreuung24 Die 24 Stunden Betreuung cégnél. 2018 óta dolgozom a cég által, és készséggel találtak a képességemhez megfelelő beteget, hogy egyenlő megelégedettséggel működhessünk együtt. Ebben a szakmában nagyon széles körű a lehetőség. Mindkét félnek tudnia kell az elváráshoz a teljesítő képességet, és ebben nem csak a beteg ellátása van benne, hanem a környezetünk kezelése is. Ami mindhárom részére elfogadott kell legyen, hogy együtt tudjunk dolgozni. Amiben segítséget kértem, mindenben megtaláltuk a közös nevezőt és azóta is jól együttműködünk. A kötelező bejelentkezéseket mindig megcsinálták nekem, SVA VKO Bank stb. Az utazásról is gondoskodnak, így nem én kell megszervezzem az utazást, ami nagyon kedvező, hiszen így a váltás néhány perc alatt megvan. Így az utazás is kollégákkal történik és nem kell aggódni sem a csomagjaim miatt, sem a kétes személyekkel való együtt utazás miatt. Nagyon sok tanácsot tudunk váltani egymás között, amely csak e szakmához tartozik. Nagyon sok bíztatást kapunk, és együttműködést a kollégákkal is. Szeretem, mert esélyt kap, aki éppen most kezd el dolgozni, és ha mégsem tartja az adott színvonalat, akkor nem maradhat a cégnél, ami a munkánk értékét és becsületét tükrözi. Rugalmasak, és rugalmasságot várnak el. A betegek segítsége a megfelelő módon, a megfelelő ápolóval lehetséges, ezért az őszinteség mindkét részről azonos. A szabadidő kiemelt figyelmet kap, ami tényleg nagyon fontos a betegek mellett. A turnusok 4 hetesek, amelyek nagyon megfelelőek, úgy a beteg, mint az ápoló számára. Még hosszú ideig szándékozom az Altenbetreuung24 cég együttműködése által dolgozni. Üdvözlettel, M.T. V.

Kiss Vilma: Én Kiss Vilma vagyok, 2021. június 28-án kezdtem a Pisting, Solenau Neunkirchen-nél. Meg vagyok elégedve, sokat tesznek az érdekünkben, a szállítás jó, a sofőrök rendesek és megértőek. Önök még reggelit, kávét is adnak nagy odaadással és szeretettel dolgoznak. Kívánok továbbra is sok sikert és egészséget, hogy még nagyon sokáig tudják folytatni. Üdvözlettel, Vilma, és köszönöm, hogy felvettek a céghez.

Szőcs Pálma: Szőcs Pálma vagyok, 2019-től dolgozom a cégnél. Minden elismerésem a cég irányításával kapcsolatban. Nagyon meg vagyok elégedve, nagyon jó csapat vagyunk, mint a főnökség, mint a kollégák. Nagyon korrekt cég, amit megígérnek, azt betartják, nagyon segítőkészek. Sok évet szeretnék még ilyen körülmények között együtt dolgozni.

Mátyás Rita: Mátyás Rita vagyok, 2022-től dolgozom az Altenbetreuung 24 cégnél, nagyon elégedett vagyok a vezetőséggel, bármilyen problémát megoldanak, megbízhatóak, számíthatok a segítségükre. További sikeres éveket kívánok.

Emilia Măndanac: Emilia Măndanac vagyok, és 2018 óta dolgozom együtt az Altenbetreunng 24 ügynökséggel. Elmondhatom, hogy ez pénzügyileg jó lehetőség volt és van számomra, valamint egy új szakma, amiben örömmel találtam magamra. Hálásan köszönöm ezt az együttműködést, és a jövőre nézve sok sikert és az új célok elérését kívánom!

Simo Edit: Szép jó napot kívánok. Simo Edit vagyok, 2021-től dolgozom mint 24 órás ápoló az Altenbetreuung-nál. Nagyon elégedett vagyok a cég szolgáltatásaival. Az ápoló számíthat segítségre és megértésre, ha bármilyen gondja van. Mindig lehet rájuk számítani. A napi fizetés viszont a legjobb. Tisztelettel.

Czintos Julia: Czintos Julia vagyok, 2021 júniusától dolgozom a cégnél. Mindennel meg vagyok elégedve, minden jól működik, köszönöm szépen.

Timár Ágnes: Timár Ágnes vagyok, 57 éves, 2021 óta dolgozom az Altenbetreuung24 cégnél mint beteggondozó. Az alábbiakban szeretném kifejezni véleményemet és tapasztalataimat az Altenbetreuung24 cégről és csapatáról. A legfontosabbnak azt tartom, hogy Önök mindig készségesen és segítőkészen álltak a problémáim megoldásában, nyitottak voltak a kérdéseimre és türelmesek a válaszaimra. Nagyra értékelem, hogy mindig készen álltak arra, hogy személyre szabott megoldásokat nyújtsanak az igényeimnek megfelelő munkára. A nagy fokú bizalmat sem hagyom figyelmen kívül, amit Önöktől kaptam. Bízom benne, hogy továbbra is folytatják ezt a munkát, és további fejlesztésekkel jobbá teszik az együttműködést. Köszönöm, hogy lehetőséget adtak nekem arra, hogy megoszthassam a véleményemet. Üdvözlettel: Timár Ágnes.

Catană Angelica: Catană Angelica vagyok, és a 2020-as év végén csatlakoztam a céghez. Örömmel dolgozom együtt Önökkel. Megbízható személy vagytok, és kiváló csapatot alkottok. Köszönöm Önöknek és a kolléganőknek a nyújtott támogatást és a közös munka lehetőségét.

Guzrán Teréz: Guzrán Teréz vagyok, 2018 októberétől dolgozom az Altenbetreuung24 céggel! Minden nehézség vagy más területen számíthattam a cégre! Fordulhattam bizalommal hozzájuk, mindent meg tudtunk beszélni és oldani! Köszönöm az eddigi éveket, amit bizalommal, felelősség tudattal, becsülettel végeztünk! További sikeres éveket Annamária és Attilának!

Lázár Eszter: Lázár Eszter vagyok, 2019-től dolgozom az Altenbetreuung 24.cégnél. Szeretem a munkámat, örülök, hogy egy ilyen cégnél dolgozhatok. Köszönetet mondhatok a vezetőségnek a segítőkész munkájukért, bármilyen problémával számíthatunk a segítségükre. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a céget, aki ebben a szakmában szeretne dolgozni. Tisztelettel, Eszter!

Babă Floarea: Jó napot; a nevem Babă Floarea, és a vállalatnál dolgoztam 2017 és 2022 között (jelenleg személyes okok miatt szüneteltettem a munkavégzést). Több évnyi tevékenység alatt alkothattam véleményt a cégről, és teljes felelősséggel mondhatom, hogy ha pontoznom kellene, 9,5 pontot adnék (10-ből - mert semmi sem tökéletes 100%-ig). Amikor megoldódik az a probléma, ami miatt felfüggesztettem a munkavégzést, én továbbra is ebben a vállalatban szeretnék dolgozni. Szeretnék köszönetet mondani az adminisztrátoroknak az összes probléma megoldásába való bevonásukért, és sok sikert kívánok nekik a továbbiakban.

Bálint Zsuzsa: Bálint Zsuzsa vagyok, négy éve dolgozok ennél a cégnél. Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a céggel, egész idő alatt jól működött minden.

Rigmanyi Éva: Szép jó napot kívánok. Nagyon örülök, hogy ezzel a céggel kezdtem a munkát. Nagyon meg vagyok elégedve a főnökkel és a kollégákkal. Nagyon jó év telt el a céggel együtt. A munkaideje, amit ledolgoztam, egy év és két hónap. Nagyon meg vagyok elégedve minden hozzáállással.

Erzsébet Győrfi: Jó napot kívánok. Augusztusban múlt három éve, hogy Önöknél dolgozom. Azóta, hála istennek, nem volt semmi olyan félreértés, amit ne tudtunk volna megbeszélni, megoldani. A fizetés is elég jó más cégekhez viszonyítva, tehát én teljesen elégedett vagyok, és örülök, hogy Önöket választottam. Szívből kívánok további sok sikert és jó egészséget a cég vezetőinek.

Mircea Cardei: A nevem Mircea Cardei, és 2018 óta vagyok a cégnél. Nagyon elégedett vagyok az együttműködéssel ezzel a céggel. További sikereket kívánok a tevékenységükben. Isten áldja meg és áldjon meg Önöket mindenért, amit tesznek!

Precut Olga: Jó napot kívánok, 13 éve dolgozom megszakítás nélkül, és az Önök cégére sajnos csak egy éve találtam rá hosszú keresgélés, válogatás után. Nem bántam meg és nincs is szándékom más agentúrához elmenni! További sikereket kívánok, békés elégedett együttműködést!

Tárkányi Teréz: 2022 októberétől vagyok a cégnél, nagyon meg vagyok elégedve a céggel, sőt a cég vezetőivel is, a Kovács családdal. Törődnek az ápolókkal és nagyon segítőkészek.

Kolumbán Erzsébet: Örvendek hogy itt lehetek ennél a cégnél. Minden korrekt és segítő kezet nyújt a főnökség.


Szatmári Rozália: Én 4 éve vagyok az Altenbetreuung 24 ben. Nagyon meg vagyok elégedve a szervezéssel úgy mint a munkával. Nagyon jó munkaközösség vagyunk. Összetartó csapat.

Madaras Zsofia: 6 éve dolgozom az Altenbetreuung 24 közvetítő cég által. Elégedett vagyok a közreműködéssel, komoly, megbízható cég, csak ajánlani tudom.

Demeter Erzsébet: 2019 július 1-tol dolgozok itt. Egy dolgot nagyon sajnálok, hogy nem hamarabb kerültem ide. Én nagyon ajánlom. Akik érdeklődnek a betegápólás iránt, minden nap egy kellemes élmeny és egy kihívás.

Miklós Renáta : 2018. eleje óta dolgozok az Altenbetreuungc24-nek, folyamatosan. Bejelentett, biztos munkahely és segítőkész szervezés. Jó munkatársak.

Varga Ilona: 2015-oktobertöl vagyok a cégnél, ez a második család akinél dolgozom. Mindjárt 5 éve megvagyok elégedve a céggel főnökséggel, ha segítségre szorultam mindig megoldottuk közösen. Én csak jót tudok mondani, köszönöm az Altenbetreuungnak és a vezetőségnek a szervezést mindenbe. Még a nehéz időkben is!!

Biro Mária: Az Altenbetreuung 24 Cégnél dolgozom 4 Éve! Az Évek alatt azt tapasztaltam hogy bár külföldön vállaltunk munkát de nem vagyunk egyedül! Bármilyen problémával ami a munkával kapcsolatos minden esetbe megoldást találunk! És ami még nekem nagyon tetszett első perctől hogy itt e Cégnél, minden hivatalos ami minden szempontból előny! Jó Szervezés a családokkal az utazással egyszóval mindig számithatunk a Cégre!! Köszönet a Kovács Családnak a faradthatatlan munkájukért!

Kertész Éva: Az Altenbetreuung 24 idősgondozói cégnél még 2016 tól dolgozom. Egy kedves kolléganőm segített benne, hogy rátaláljak! Szerintem nagyon jó a csapatszellem., sok meghitt barátság alakult ki a koleganőkkel és szerintem a cég munkaadóival egyaránt .Úgy velem bátran belevághattok, ha érdekel a külföldi munka. Szóval merészen tudom ajállani, hisz remek erdélyi ápolók végzik lelkiismeretesen a munkájukat a céggel karöltve. Ebben a nehéz helyzetben is sikerült átutazzunk dolgozni. A cég és koleganönk segitségével akik minden követ megmozgatva sikerült hogy elérjék az ezutàni biztos utazàst a Bálint utazási irodával karöltve. Személy szerinti véleményem az utazás remek, a koleganök közül már sok inkább barátnőnek nevezhető, és nem utolsó sorban segítökészek, támogatóak és viccesek. Szerintem összekovácsolódtunk ez a csapat mint egy nagy CSALÁD! Isten áldja és ovja minden tagját! Remek cég! További jó és eredményes munkát, szeretettel várunk mindenkit!

Ureche Veronika: Több mint 4 éve dolgozom az Altenbetreuung 24 közvetitő ügynökség által, tetszik a 4 hetes váltás, közel vagyunk a magyar határhoz, amiben kezdetektől megállapodtunk a cég betartotta, ha ápolóként szeretnél dolgozni Ausztriában, itt a helyed!

Kiss Rodica: Hello! Idén lesz 5 éve, hogy az Altenbetreuung 24 cégnél dolgozom. Minden elismerésem a cégvezetőknek, nagyon segítőkészek mindenben. Bármire szükségem volt - rájuk számíthattam. Nagy gratuláció, csak így tovább!

Ibolya Bereczky: A sikeres munka érdekében német magyar nyelven beszélő közvetítő céget választottam közel hat éve! Köszönöm a kiváló együttműködést!

Kucsera Enikö: Szeptemberbe lesz 6 éve, hogy Ausztriába jöttem az Altenbetreuung24 közvetítésével, mivel számomra teljesen új helyzet volt. Sok segítséget jelentett hogy a cégre mindig számíthattam, így nem éreztem magam egyedül a nagyvilágban és fontos volt munkámmal adódó problémákat mindig meg tudtuk oldani, mert reájuk mindig lehetett számítani!

Veres Katalin: 2019 február óta dolgozok az Altenbetreuung  24 céggel, maximálisan elégedett vagyok, bármilyen segítségre volt szükségem mindig szívesen segített a cég!

György Mária Terézia: Jó napot kívánok.
Én 2018 óta dolgozok a cégnél, én személy szerint szeretek itt dolgozni szeretem amit csinálok, a cég segít a szerződéseket megcsinálják és az már nekem azért jó mert nem tudnék alkudozni sem pedig követelőzni, viszont szeretem a programot betartani még ha én is állítom be vagy ha már meg van akkor tiszteletben tartom, biztonságban érzem emiatt magam és a fizetésem miatt is így mindig időben a megegyezett összeggel tudok gazdálkodni ami a jövőre is kedvező, a szervezettséget is szeretem az utaztatással is és mindennel.
A személyes tapasztalatom.
Első cég ahol dolgozok mint idősgondozó örültem a lehetőségnek segítettek munkát találnom, igaz felőlem is nagyon sok kompromisszumot kellett megtennem de mindig minden megértés fejlődtem lelkileg szellemileg idegileg és anyagilag is és nyelvileg is, én mindenképpen szeretem a munkám.

Nagy Aranka: Mindjárt 6 éve vagyok a cégnél ,meg vagyok elégedve ,jó csapat vagyunk ,az adott szó áll !

Formagiu Csaba: A cég vezetősége mindenben segítőkészek megbízhatók,komolyak, és nem éreztetik velünk hogy ők főnökök,hanem csak annyit hogy egy csapat vagyunk és együtt kell dolgoznunk, és ez az erős szellemiség teszi sikeressé.

Farkas Gabriela: 4 éve dolgozom a cégnél , örvendek hogy itt vagyok, jó a szervezés és a közreműködés csak ajánlani tudom .